LiveComedy.nl

Marc Maron

Marc Maron YoutubeMarc Maron InstagramMarc Maron TwitterMarc Maron Facebook
Marc Maron
Marc MaronMarc MaronMarc Maron

Barack Obama, Keith Richards, Ben Stiller en Robin Williams. Allemaal waren ze te gast in Marc Maron’s podcast 'WTF with Marc Maron’. En nu krijgt Europa de kans om hem live te zien! Op maandag 23 april 2018 staat Marc Maron met zijn 'A Few Parts of the World Tour' in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De Amerikaanse Maron staat garant voor een avond vol eerlijke, rauwe comedy die je aan het denken zet. 

Een vakman in hart en nieren: Marc Maron is al ruim twintig jaar actief in de entertainmentindustrie. Van stage performances tot radio en televisie, hij kan het allemaal. Ook schreef en produceerde hij zijn eigen scripted serie, Maron, die vier seizoenen te zien was op IFC. Hij speelde in verschillende films, zoals 'Get A Job' en 'Mike and Dave Need Wedding Day' en de Netfix-serie 'GLOW'. 

Maron schreef een boek, gebaseerd op zijn soloshow, genaamd 'The Jerusalem Syndryome: My Life as a Reluctant Messiah’ en een bundel van enkele essays (Attempting Normal) die terecht kwam op de New York Times' Best Seller lijst. Zijn nieuwste boek, 'Waiting For the Punch Words to Live by', is een verzameling van interviews uit zijn 'WTF with Marc Maron' podcast, en werd in 2017 uitgebracht. Eerder dit jaar kwam ook zijn nieuwste comedy special, 'Marc Maron: Too Real' uit op Netflix. 

Zijn podcast werd een wereldwijd fenomeen: met meer dan 7 miljoen downloads per maand, ruim 800 afleveringen en regelmatige nummer 1 posities in de iTunes hitlijsten is de podcast betiteld als een ''must listen'' door Vanity Fair en Slate noemde het zelfs ''de beste podcast allertijden''. Marc Maron reist de hele wereld over met zijn uitverkochte stand-up comedy shows en lezingen over podcasting, technologie en zijn blik op de wereld. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER