LiveComedy.nl

Trailer Park Boys

Trailer Park Boys YoutubeTrailer Park Boys InstagramTrailer Park Boys TwitterTrailer Park Boys Facebook
Trailer Park Boys
Trailer Park BoysTrailer Park BoysTrailer Park Boys

  De personages van de Canadese cultserie 'Trailer Park Boys’ komen voor een live-optreden naar Nederland. Ricky, Julian, Bubbles en Randy zijn op 22 september te zien in het Amsterdamse RAI Theater voor een show die, net als de televisieserie, bol zal staan van grove grappen, drank, drugs en andere zaken die door God zijn verboden. 

  Dat 'trailer trash’ niet iets is wat alleen aan Amerikanen is besteed, toonden de Canadezen van 'Trailer Park Boys’ aan. De 'mockumentary’, bedacht door Mike Clattenburg, speelt zich af rond het fictieve Sunnyvale Trailer Park in Canada en groeide tussen 2001 en 2007 uit tot een enorme culthit. Dat kwam mede door de grofgebekte hoofdpersonen Ricky, Julian en Bubbles die altijd criminele plannen bedachten om aan geld te komen. De uitkomst kon twee kanten op: of het plan stortte volledig in elkaar, of het drietal eindigde voor de zoveelste keer in de gevangenis.

  Inmiddels zijn er ook drie films uitgekomen en heeft Netflix in 2015 de jongens een nieuw platform gegeven voor seizoen acht en hebben acteurs Robb Wells (Ricky), John Paul Tremblay (Julian) en Mike Wells (Bubbles) met swearnet.com een online komediekanaal opgericht waarvan onder andere Jimmy Kimmel, Noel Fielding en Snoop Dogg (die tevens een gastrol heeft in seizoen tien van Trailer Park Boys) hebben gezegd fan te zijn. Daarnaast hebben de boys ook nog eens een podcast op iTunes die door miljoenen fans wordt beluisterd.

  Met 'A F*cked Up Evening With Trailer Park Boys’ gaat het trio samen met Randy (de assistent toezichthouder van het park) de theaters langs met een show die intiem zou moeten zijn, maar natuurlijk zijn ze na 'een misverstand’ weer betrapt door de politie en hebben maar beperkt de tijd om hard te gaan feesten, samen met het publiek. Verwacht het viertal op hun smerigst, onder invloed en met alle remmen los. Een avond die je niet snel gaat vergeten!

  Vorige shows / past shows:
  • 22.09.2018
   RAI Theater, Amsterdam
  Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
  ACCEPTEER