LiveComedy.nl

News

Jim Norton op 31 mei in Meervaart


De Amerikaanse comedian Jim Norton staat op 31 mei in de Amsterdamse Meervaart. De afgelopen jaren zijn er veel comedians geweest die geprobeerd hebben om schokkend, edgy en onbeschaamd rauw te zijn, maar Jim Norton is één van de weinige die daar keer op keer in slaagt. Zijn carrière is gebaseerd op zeggen wat hij denkt en tijdens dat proces geeft hij nergens om. Norton’s laatste comedy special 'Mouthful of Shame’ is deze maand verschenen op Netflix en in deze show gooit hij alle remmen los met zijn schunnige kijk op romantiek en lust. De kaartverkoop start 17 maart om 10:00 uur via Ticketmaster. 

Norton was een graag geziene gast bij de populaire talkshow 'The Tonight show with Jay Leno’ , maar maakte ook zijn opwachting in o.a. 'The Late Show with David Letterman’ en 'Jimmy Kimmel Live’ en is roaster bij 'The Roast of..’ op Comedy Central. Naast televisie is hij ook regelmatig op de radio te horen. Momenteel is hij co-host van Jim Norton & Sam Roberts en is hij host van de podcast UFC Unfiltered .

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER