Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias YoutubeGabriel Iglesias YoutubeGabriel Iglesias InstagramGabriel Iglesias InstagramGabriel Iglesias TwitterGabriel Iglesias TwitterGabriel Iglesias FacebookGabriel Iglesias FacebookGabriel Iglesias SpotifyGabriel Iglesias SpotifyGabriel Iglesias WebsiteGabriel Iglesias Website

Een grote stand-up comedian met een klein hartje: Fluffy steelt al jaren de harten van zijn fans met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten, maar ook openbaringen over zijn eigen leven die hij met een dikke knipoog brengt. Dit maakt hem tot één van 's werelds meest geliefde stand-up comedians met succesvolle shows als 'I’m Not Fat… I’m Fluffy’, zijn best-of show op Comedy Central: 'Stand-Up Revolution’, de 'Unity Trough Laughter World Tour’ en 'Fluffy Mania World Tour’.

Dankzij ruim 500 miljoen views op zijn YouTube-kanaal en meer dan 18 miljoen volgers op social media mag hij gerekend worden tot ’s werelds meest populaire comedians. Gabriel Iglesias is ook geen onbekende in de televisiewereld: Zijn comedyspecials zijn te zien op Comedy Central, hij is een graag geziene gast bij diverse comedyshows en had tevens een rol in de Magic Mike films. Tevens is hij één van de weinige comedians met een eigen film: 'The Fluffy Movie’. Zijn laatste Netflix-special 'I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry’ werd gefilmd in een zaal met maar liefst 20.000 aanwezige fans, maar nu is het tijd voor een nieuwe wereldtour.

More comedy:
We use cookies for website analysis and marketing. By visiting and using our website you accept these cookies.
ACCEPT