John Cleese

John Cleese

John Cleese

John Cleese InstagramJohn Cleese InstagramJohn Cleese TwitterJohn Cleese TwitterJohn Cleese FacebookJohn Cleese FacebookJohn Cleese SpotifyJohn Cleese SpotifyJohn Cleese WebsiteJohn Cleese Website

Wie anders dan Monty Python-legende John Cleese kan met zoveel ironie en zelfspot zijn solotour de titel 'The Last Time To See Me Before I Die’ meegeven? De Britse alleskunner komt, na compleet uitverkochte tours in 2016, 2018 en 2019 in 2021 nog eens viermaal met deze show naar ons land - dat geen genoeg lijkt te krijgen van John  Cleese. Het publiek wordt getrakteerd op hilarische anekdotes over zijn persoonlijke leven en carrière. 

Hoewel Cleese vooral bekend is als prominent lid van het absurdistische, maar vooral iconische Monty Python's Flying Circus, is de Brit van veel meer markten thuis. Zo creëerde hij midden jaren zeventig de televisiereeks 'Fawlty Towers’ waarin hij zelf de hoofdrol speelde. Daarnaast schreef,  produceerde en speelde hij in meerdere succesvolle films, waaronder A Fish Called Wanda, waarvoor hij een Oscarnominatie ontving. Hij leende zijn stem aan vele karakters, maakte educatieve films en was ook in meerdere James Bond-en Harry Potter-films te bewonderen.

De Volkskrant recenseerde zijn show als volgt: "Het is een genot om een van de iconen van de silly, absurde humor aan het werk te zien” en de Theaterkrant hoopt vooral: "dat het fysiek van Cleese het nog een tijdje volhoudt om de wereld op zijn eigen wijze te entertainen.

De 'laatste’ kans om John Cleese live te zien: verwacht onverwachte en onovertroffen grappen; een ongelooflijk top-avond met de nestor zelf.

More comedy:
We use cookies for website analysis and marketing. By visiting and using our website you accept these cookies.
ACCEPT