LiveComedy.nl

News

Tech comedian James Veitch is coming to Amsterdam


De Britse komiek James Veitch werd een internationale hit met zijn TED-Talk 'This Is What Happens When You Reply To Spam Email’ en tourt al enkele jaren als komiek met techniek als voornaamste onderwerp. Op 16 oktober komt Veitch naar Boom Chicago in Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 25 augustus en kaartjes zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.

Verantwoordelijk voor een TED Talk die het snelste was in tien miljoen hits opleveren, de Britse komiek/muzikant en schrijver James Veitch kreeg het voor elkaar en is beroemd voor zijn schaamteloze nerdy en hilarische digitale content. Als voormalige Apple Store Genius maakt Veitch high-tech komediemateriaal. Hij peutert, parodieert en haalt grappen uit met de altijd voortsnellende en perplexe technologie waarmee we leven. Zijn live shows draaien om tech, retro-games en het vinden van liefde met de 'troubleshoot theorie’.

Veitch heeft uitverkochte shows gedaan op het Fringe Festival (2014 en 2015) in Edinburgh en in het Soho Theater in 2016 met zijn shows 'Dot Con’, 'Game Face’ en 'Genius Bar’. Daarnaast schreef en acteerde hij in de populaire video-serie 'Scamalot’ op website Mashable. Eerder trad Veitch op in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Scandinavië.

"Ik lachte mijn kont eraf” The New York Times
"Eentje om in de gaten te houden” The Independent
"Buddenschuiken van het lachen” The Scotsman

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER