LiveComedy.nl

News

'The Undisputed King of Underground Comedy' Katt Williams in Amsterdam


Standup comedian, rapper, acteur en zanger Katt Williams komt naar Nederland. Als een van Amerika’s meest vooraanstaande black comedy-veteranen met bijna twintig jaar ervaring, staat Williams garant voor een show waarover iedereen als de gordijnen zijn gesloten, nog lang zal napraten. De Amerikaan staat op 25 november in AFAS Live met de 'Great America Tour’. De kaartverkoop start op vrijdag 1 september, om 9.00 uur via Ticketmaster.nl

'The Undisputed King Of Underground Comedy'
Williams is in eigen land voornamelijk bekend door zijn pimp-persiflage 'Money Mike’ in de film Friday After Next. Hij wordt vaak in een adem genoemd met de legendarische komiek en in 2005 overleden Richard Pryor. Ook Williams heeft een enorm turbulent leven dat van grote invloed is op de onderwerpen waar zijn stand-upshows over gaan: de Afro-American gemeenschap in de Verenigde Staten, racisme, seks, politiek en beroemdheden. Shows van Williams staan bekend om hun enorme rauwheid en hij mijdt scheldwoorden zeker niet om even aan te geven hoe hij over bepaalde zaken denkt.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER