Iliza Shlesinger

Iliza Shlesinger

Iliza Shlesinger
Home / Comedy Shows / Iliza Shlesinger Tickets
Iliza Shlesinger WebsiteIliza Shlesinger WebsiteIliza Shlesinger FacebookIliza Shlesinger FacebookIliza Shlesinger TwitterIliza Shlesinger TwitterIliza Shlesinger InstagramIliza Shlesinger InstagramIliza Shlesinger TikTokIliza Shlesinger TikTokIliza Shlesinger SpotifyIliza Shlesinger Spotify

De populaire Amerikaanse comedian Iliza Shlesinger is naast haar comedyoptredens ook bekend geworden als auteur (All Things Aside en Girl Logic) en actrice (Good on Paper en Spenser Confidential). Ze is de enige vrouwelijke en tevens jongste comedian die NBC’s Last Comic Standing won en tijdens corona streamde ze - samen met haar man chefkok Noah Galuten - maar liefst 250 afleveringen van hun kookshow 'Don’t Panic Pantry’. 

Iliza’s immer uitdijende fanbase zorgt voor uitverkochte zalen over de hele wereld en haar 'tourleven’ heeft ze speciaal voor haar fans vastgelegd in de fan-u-mentary 'Iliza Shlesinger: Over & Over’. Op het podium is Iliza te omschrijven als energieke stuiterbal die een krachtige, inhoudelijke performance weet neer te zetten. Ze weet met een serieuze toon feministische vraagstukken te vertalen naar grappige oneliners en verhalen. Haar laatste (zesde) special 'Hot Forever’ kwam vorig jaar uit op Netflix. Alsof dat alles nog niet genoeg is presenteert ze ook de AIA: Ask Iliza Anything podcast, waarbij ze onbeschaamd (en uiteraard hilarisch) levensadvies geeft aan de hand van ingestuurde fanvragen.

All past shows